BarnegospelfestivalenGUTTA & Barbro Wiig Sulebakk

GUTTA & Barbro Wiig Sulebakk

Barbro Wiig Sulebakk har vært med på BGF flere ganger tidligere, da som en del av Team Sulebakk. Denne gangen kommer hun tilbake og tar med seg GUTTA!

​Gutta er en gruppe med sang-glade gutter i alderen 8 – 12 år. Gruppa gir ut sine egne låter og musikkvideoer, men synger også noen av Team SULEBAKK sine «gamle» sanger. Guttene synger om livet og det som er bra, og tar opp aktuelle tema for aldersgruppen. De fleste sanger har et kristent fokus, og passer perfekt i barnekor. Mange kor sliter litt med å få guttene med, og vi håper at dette prosjektet kan bidra på en positiv måte. Låtene og koreografien lages og planlegges særlig med tanke på gutter. Første singleslipp «Gutta» var i desember 2016, og våren 2017 kom det enda flere låter. Gutta blir svært godt tatt imot der de har konsert, og barna «digger» dem.

Barbro Wiig Sulebakk er mamma i Team Sulebakk og ekstramamma for GUTTA. Det er Barbro som lager tekst og melodi til de fleste sangene. Hun er også konsultent for Soul Children i Acta Hordaland og fast andaktsholder på NRK, morgenandakten. Hele familien er aktive i Meland Kirke og i det kristne barne – og ungdomsarbeidet som drives på Frekhaug og i Nordhordland.

Vi gleder oss masse til å ha med oss GUTTA & Barbro i Kragerø i oktober!

Mer informasjon om GUTTA & Barbro Wiig Sulebakk kan du finne på sulebakk.no

 

 

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48