BarnegospelfestivalenMathias & Pernille

Mathias & Pernille

Mathias & Pernille Fjalsett er 15 og 18 år gamle, og har tross sin unge alder lang erfaring som artister. De har gitt ut flere egne album, har også vært med på utgivelser som del av andre grupper, gitt ut låter benyttet på ulike samlealbum, vært gjestesolister for Lyriaca og Søndagsskolen Norge, og vært vokalister for LillePri på NRK Super og samarbeidet med rapperen Gino Bless. Mathias og Pernille har gitt ut 3 album, og på det siste «Den største» er også lillebror Oliver (11 år) blitt en del av gjengen.

Mathias og Pernille er søsken og sammen med resten av familien, inkludert mor Elisabeth Fjalsett og far Henrik Fjalsett, reiser de rundt i landet og holder konserter og deltar på barnefestivaler.

Familien Fjalsett har et ønske om å være til glede, inspirasjon og oppmuntring for den enkelte, samt et håp om at nye sanger skal være materiell som kan benyttes av barnekor, grupper, søndagsskoler, menigheter, skoler osv.

Sammen med mor Elisabeth skal de være instruktører på festivalen vår og lære oss av sine sanger. I tillegg skal Elisabeth har lederseminaret «Inspirasjonskurs for korledere».

Mathias & Pernille har vært med på BGF tidligere, men det er noen år siden nå og vi gleder oss masse til å ha dem tilbake!

Mer informasjon om Mathias og Pernille kan du finne HER

 

 

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48