BarnegospelfestivalenKurs for de eldste 2019

Kurs for de eldste 2019

 

På BGF vil vi tilby ulike kurs for de eldste deltakerne.
Kursene er forbeholdt deltakere fra 6. klasse og oppover. Kursene vil gå parallelt med noen av korøvelsene, og de vil også overlappe hverandre slik at hver deltaker kun kan delta på ett av kursalternativene.

Påmelding til kurset skjer i forbindelse med deltakerpåmelding i checkin.
Det er begrenset antall plasser på kursene og første mann til mølla, så det lønner seg å melde seg på tidlig!

Kursene foregår på Kragerø VGS som ligger rett ved siden av hallen, oppmøte ved festivalkontoret.

 

Årets kurs er:

  • Dirigentkurs med Katrine Flaa
  • Dansekurs med ulike instruktører fordelt på ulike grupper. Årets instruktører er Lene Wadseth Myren, Marit Lilleødegård og Kristine Thime

 

Dirigentkurs

På dirigentkurset kan du som går i 6. klasse eller oppover få lære litt om hvordan man dirigerer og leder et kor. Dette er et praktisk kurs der du får prøve deg på noen bevegelser og direksjonsteknikker, og får noen tips til hvordan man kan øve inn en sang. Du trenger ikke ha noe erfaring med å dirigere fra før, og du trenger heller ikke ha planer om å bli kordirigent i framtiden. Men HVIS du vil bli dirigent en gang, så er dette stedet å begynne!

 

Dansekurs

Er du blant de eldste på festivalen kan du melde deg på dansekurs og få være med å lære en koreografi. Det blir øvelser to ganger i løpet av festivalen, og kanskje får dere også opptre på avslutningskonserten?! Det blir i alle fall masse danseglede, musikalitet og energi, så dette bør du glede deg til!

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48