BarnegospelfestivalenKurs for de eldste 2017

Kurs for de eldste 2017

 
På BGF 2017 vil vi tilby ulike kurs for de eldste deltakerne.
Kursene er forbeholdt deltakere fra 6. klasse og oppover. Kursene vil gå parallelt med noen av korøvelsene, og de vil også overlappe hverandre slik at hver deltaker kun kan delta på ett av kursalternativene.
Påmelding til kurset sendes samlet for hvert kor til post@sginfo.no. Det er begrenset antall plasser på kursene, og første mann til mølla, så det lønner seg å melde på i god tid.

Kursene foregår på Kragerø VGS som ligger rett ved siden av hallen, oppmøte ved festivalkontoret.

Årets kurs er:

  • Dirigentkurs med Elin & Reidar
  • Dansekurs med instruktører fra danselinja på Hedmarktoppen Folkehøgskole

 

Dirigentkurs

På dirigentkurset kan du som går i 6. klasse eller oppover få lære litt om hvordan man dirigerer og leder et kor. Dette er et praktisk kurs der du får prøve deg på noen bevegelser og direksjonsteknikker, og får noen tips til hvordan man kan øve inn en sang. Du trenger ikke ha noe erfaring med å dirigere fra før, og du trenger heller ikke ha planer om å bli kordirigent i framtiden. Men HVIS du vil bli dirigent en gang, så er dette stedet å begynne!

Dansekurs

Vi har fått med oss danselinja på Hedmarktoppen Folkehøgskole til å holde dansekurs for de eldste deltakerne på BGF. Dette er en gjeng med skikkelig flinke dansere som skal være med oss hele helga og det er vi utrolig glade for. Er du blant de eldste på festivalen kan du melde deg på dansekurs og få lære en koreografi innen jazz/hip hop sjangeren. Det blir masse danseglede, musikalitet og energi, så dette bør du glede deg til!

 

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårdsgospel
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48