BarnegospelfestivalenKurs for de eldste 2018

Kurs for de eldste 2018

På BGF 2018 vil vi tilby ulike kurs for de eldste deltakerne.
Kursene er forbeholdt deltakere fra 6. klasse og oppover. Kursene vil gå parallelt med noen av korøvelsene, og de vil også overlappe hverandre slik at hver deltaker kun kan delta på ett av kursalternativene.

Påmelding til kurset skjer via checkin. Inne i påmeldingen du allerede har opprettet er det nå kommet opp noen nye tilleggsvalg der du nå kan legge inn antall deltakere fra ditt kor på de ulike kursene.
Det er begrenset antall plasser på kursene, og første mann til mølla, så det lønner seg å melde på i god tid.

Kursene foregår på Kragerø VGS som ligger rett ved siden av hallen, oppmøte ved festivalkontoret.

 

Årets kurs er:

  • Dirigentkurs med Elin & Reidar
  • Dansekurs med instruktører fra Sagavoll Folkehøgskole

 

Dirigentkurs

På dirigentkurset kan du som går i 6. klasse eller oppover få lære litt om hvordan man dirigerer og leder et kor. Dette er et praktisk kurs der du får prøve deg på noen bevegelser og direksjonsteknikker, og får noen tips til hvordan man kan øve inn en sang. Du trenger ikke ha noe erfaring med å dirigere fra før, og du trenger heller ikke ha planer om å bli kordirigent i framtiden. Men HVIS du vil bli dirigent en gang, så er dette stedet å begynne!

 

Dansekurs

Vi har fått med oss danselinja på Sagavoll Folkehøgskole til å holde dansekurs for de eldste deltakerne på BGF. Dette er en gjeng med skikkelig flinke dansere som skal være med oss hele helga og det er vi utrolig glade for. Er du blant de eldste på festivalen kan du melde deg på dansekurs og få være med å lære en koreografi. Det blir masse danseglede, musikalitet og energi, så dette bør du glede deg til!
 

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48