BarnegospelfestivalenTrosopplæring 2017

Trosopplæring 2017

 
VIGGO KLAUSEN

Vi er utrolig stolte og glade for at Viggo Klausen kommer tilbake og blir med oss på BGF 2017! Viggo vil ha ansvaret for forkynnelse og trosopplæring gjennom helga, og vi gleder oss til å høre og oppleve ham formidle tro på sin kreative måte.

Viggo er ansatt i Misjonskirken UNG som omreisende barne- og familieforkynner. I tillegg utarbeider han materiell for barn og tweens, foreldre, besteforeldre, ledere og forkynnere. Viggo er gift, har barn og er bosatt i Kristiansand.

Du kan finne mer informasjon om Viggo og det han driver med her: www.mknu.no/viggoklausen

 

TEMA

Mange av sangene vi synger i koret handler om Jesus. Noen mener at Jesus er et eventyr og at han aldri har levd! Men om han levde, så mener mange at han var helt gal og at han i alle fall ikke stod opp fra de døde! Stemmer alt dette?! Om han har levd, hvem var han egentlig og hva var egentlig grunnen til at han døde på et kors!? Og hva med alt det han sa; for eksempel at vi skulle elske vår neste som oss selv – hva betyr det egentlig, skal jeg elske meg selv?! Dette blir det spennende å finne litt mer ut av!

 

Viggo-Klausen-2013-02-FotoTrondFilberg-2400kB

 

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårdsgospel
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48