BarnegospelfestivalenTrosopplæring 2019

Trosopplæring 2019

 

kjerstirognliolsenoble_bw-500x500På BGF 2019 har vi fått med oss Kjersti Rognli Olsen Noble! Kjersti er barnekonsulent i Acta – barn og unge i Normisjon og skal ha ansvaret for forkynnelse og trosopplæring under årets festival. I tillegg til å jobbe i Acta har Kjersti også mange års erfaring fra BGF, både som deltaker og som medarbeider, og vi gleder oss til å se og høre henne formidle til oss!

Temaet for årets Barnegospelfestival er «Aldri Alene», og er hentet fra et flunkende nytt trosopplæringsopplegg med samme navn. «Aldri alene» er et opplegg utviklet spesielt for tweens. Det er et samarbeid mellom Søndagsskolen Norge, Acta – barn og unge i Normisjon og NLM Ung. Målsettingen med opplegget er å skape trygge rom der tweens kan kjenne med hele seg at de har en identitet som Guds barn. Det er fokus på fellesskap og relasjoner, og å bygge selvbilde og en trygg hverdagstro på Jesus. Vi gleder oss til å få en smakebit av Aldri alene under Barnegospelfestivalen 2019!

Prosjektleder Karin Kvalvaag Manvik fra Søndagsskolen Norge kommer også til BGF og vil ha et lederseminar der du kan lære mer om Aldri alene og hvordan dette kan bli en ressurs i ditt barnekor og barnearbeid.

KLIKK HER for å lese mer om «Aldri alene»

 

 

 

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48