BarnegospelfestivalenTrosopplæring 2018

Trosopplæring 2018

 
TRYGVE WIKSTØL

Vi er utrolig stolte og glade for at Trygve Wikstøl blir med oss på BGF 2018! Trygve vil være en av de som har ansvaret for forkynnelse og trosopplæring gjennom helga, og han vil også bidra med musikken sin på øvelsene med det store felleskoret. Vi gleder oss til å høre og oppleve ham formidle tro på sin kreative og musikalske måte.

Trygve er ansatt som pastor i Gjerpen Misjonskirke, og har tidligere jobbet med barn og unge i Skien menighet. Han har mange års erfaring som frilans trubadur, og har i mer enn tretti år reist landet på kryss og tvers med familieforestillinger med fortellinger, sang og musikk. Han har skrevet flere bøker om formidling for barn og unge, og har 10 musikkproduksjoner bak seg, flere rettet mot barn. Trygve er gift, bor i Skien og har to voksne barn.

 
TORE THOMASSEN

Vi er også veldig glade for å ha med oss Tore Thomassen på årets festival! Tore er en norsk tekstforfatter, komponist og musiker. Han har skrevet bøker, musikaler, forestillinger og sanger, både for barn og voksne, utgitt mange plater og drevet turnevirksomhet over hele Norge.

Tore Thomassen har i mange år reist rundt i Norge og LEKT med barn, med konserter i regi av Rikskonsertene, eller sammen med barnekor i kirker og bedehus og andre kulturarrangement. Hele tiden har han også forsøkt å være litt voksen, og siste utgivelse fra 2017 heter HELLIG OG ALMINNELIG og passer for et litt eldre publikum. Her har han med seg fantastiske musikere, deriblant Hildegunn Garnes Reigstad og Trygve Skaug.

 

TEMA

Temaet for BGF 2018 er NYE VENNER

Jesus har bedt oss om å være venner med hverandre, være gode mot hverandre og han har bedt oss om å dele. Alle mennesker, samme hvor store, små, flinke eller fattige de er, har noe å dele. Vi kan dele vårt vennskap, vi kan vise at vi bryr oss. Jesus gjorde det, og vi kan lære av han. Når vi deler og bryr oss om andre får alle det bedre, da blir vi en stor, herlig gjeng! Vi er Jesu hender og føtter, og vi kan være et håp for de som trenger det!

 

????????????????????????????????????

Trygve Wikstøl

Tore Thomassen

Tore Thomassen

 

 

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48