BarnegospelfestivalenMedlemskap i BGF

Medlemskap i BGF

 

Barnegospelfestivalen i Kragerø (BGF) arrangeres av Stiftelsen Skjærgårds i samarbeid med Skjærgårds LIVE.

Når du melder deg på BGF får du samtidig mulighet til å bli medlem Skjærgårds LIVE. Da vil kr 100,- av det du betaler gå til betaling av medlemskapet.
Tilbudet gjelder både deltakere og voksenledere.

PRISER

Festivalbillett medlemspris: kr. 450,- (for medlemmer om allerede har betalt kontingent for 2021)
Festivalbillett medlemspris, inkludert medlemskontingent Sg LIVE: kr. 550,- (kr. 450,- for festivalbillett + kr. 100,- for medlemskontingent for 2021)
Festivalbillett fullpris: kr. 700,- (uten medlemskap)

Billettavgift kr. 25,- kommer i tillegg. 
Tillegg i pris for overnatting i klasserom: kr. 50,- pr deltaker/leder.

Prisen kan variere noe for det enkelte kor.

Hvis man ønsker medlemspris og ikke er medlem i Sg LIVE fra før kan man melde seg inn og betale kontingent samtidig som man melder seg på BGF. Festivalbillett til medlemspris forutsetter at du har betalt/skal betale medlemskontingent for 2021 til Skjærgårds LIVE innen 15. oktober. Kontingenten betales enten sammen med påmeldingen til BGF eller direkte til Skjærgårds LIVE eller et Sg LIVE lokallag. 
Hvis du er usikker på om du er medlem og/eller har betalt for 2021 kan du ta kontakt med post@sglive.no.

HVORFOR BLI MEDLEM?

Som medlem sørger du for at BGF får støtte til gjennomføring. Det betyr at du kan få billigere billett til Barnegospelfestivalen (BGF). Medlemskapet gir også rabatt på andre festivaler og konserter, og støtter driften av Skjærgårds LIVE sine arrangementer lokalt og nasjonalt. 

INNMELDING

Hvis du ikke er medlem fra før melder du deg inn samtidig som du melder deg på BGF. Du trenger derfor IKKE melde deg inn i Sg LIVE i tillegg. Som deltaker/foresatt eller voksenleder velger du selv om du ønsker å bli medlem eller ikke, og dersom påmelding skjer via korleder må korleder sørge for at de som blir medlem har fått informasjon om medlemskapet. Du vil få beskjed av korlederen din hvordan du melder deg på og velger å bli medlem.

Medlemskap i Skjærgårds LIVE koster kr 100,-. Medlemskontingenten gjelder inneværende kalenderår. Dersom man blir nytt medlem etter 01.07 gjelder medlemskapet i år og neste år. Har du allerede betalt kontingent for i år gjelder den for kun neste år. Medlemskapet er frivillig og uforpliktende, og du kan når som helst si det opp.

Medlemskapet innebærer at Skjærgårds LIVE oppbevarer dine oppgitte personopplysninger i sitt medlemsregister og sender deg informasjon om medlemskapet og medlemsfordeler i tråd med Sg LIVE’s personvernerklæring (sglive.no/personvern). Skjærgårds LIVE vil ikke dele dine personopplysninger med andre.

Som medlem vil du få brev med tilbud om fornyelse av medlemskapet året etter at medlemskontingenten går ut. Det er helt frivillig om du vil fornye medlemskapet videre.

For mer informasjon om medlemskapet, se sglive.no/medlem.

 

Ta kontakt med post@sglive.no dersom du har spørsmål om medlemskapet eller ønsker å melde deg ut.

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48