Chip Kendall

I fjor var Chip Kendall med på Barnegospelfestivalen for første gang. Både han og vi var storfornøyd, og vi er nå stolte av å kunne fortelle at han blir med også i 2017!

Chip Kendall har vokst opp både i USA og i Jerusalem, men bor nå i Manchester i England. Chip er for mange nordmenn mest kjent for å ha spilt på Skjærgårds Music & Mission festival flere ganger. Tidligere som vokalist i bandet «The band with no name», og senest sommeren 2015 var han tilbake på Skjærgårds og spilte med sitt eget Chip Kendall Band. Vinteren 2016 reiste Chip på Norgesturné i samarbeid med Skjærgårds LIVE og spilte på festivalen Skjærgårds Vinter på Ål i Hallingdal, og nå gleder han seg veldig til å komme tilbake til Norge som han er blitt så glad i.

Chip er en fyr med et stort hjerte for Jesus. Hjemme i Manchester er han og kona Helen særlig engasjert som kreative pastorer og lovsangsledere i menigheten sin !Audasious Church. Chip turnerer stadig verden over med bandet sitt, og hans nyeste turné er i samarbeid med Big Church Day Out der han tar med seg et «all-age family praise party» til kirker over hele Storbritannia i prosjektet «Chip Kendall and the Praise Ship Orbitron». Selv om det er ungdom Chip vanligvis opptrer for, er han far til 3 og glad i barn, og sangene vi skal få lære er fra det ferske barneplateprosjektet han gjør sammen med menigheten sin.

Og så må vi jo nevne at Chip Kendall elsker å lage show! Han er og blir et fyrverkeri, både på og av scena, og vi gleder oss til å la ham presentere musikk for barn i en, for BGF litt uvanlig men veldig morsom, sjanger!

Mer informasjon om Chip Kendall kan du finne på www.chipkendall.com

IMG_1086-kopi

 

 

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48