BarnegospelfestivalenLinda Børud Lindéh

Linda Børud Lindéh

Endelig er det klart at Linda Børud Lindéh blir med på årets BGF! Hun tar også med seg gruppa «LIN D» bestående av hennes egne barn, og de skal være med å lage musikk for og sammen med oss under festivalen. Linda blir en av våre instruktører på festivalen og det gleder vi oss masse til! Hun har vært med som instruktør på BGF tidligere år også, og vi er veldig glade for å ha henne tilbake.

Linda Børud Lindéh kommer fra den velkjente Børud-familien, og vokste opp med sang og musikk og som en del av Børud-gjengen. Mange i familien hennes driver med musikk, blant annet far Arnold Børud, niesene Lisa og Sofie, og broren Ole. Hennes tre barn; Dennis, Emmy og Ella driver også med musikk. Tidligere som «Emmy&Ella», men i dag utgjør de gruppa LIN D. Vi synes det er veldig kjekt at hun tar dem med seg på BGF, og gleder oss til å se og høre dem!

Mer informasjon om LIN D kan du finne på deres Facebookside.

 

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48