BarnegospelfestivalenLederseminar: Tro på hjemmebane

Lederseminar: Tro på hjemmebane

 
I 5. Mos 6 ser vi hvordan Jødene fikk beskjed fra Gud å gi videre sin tro og sine tradisjoner og Guds ord videre til sine barn. Dette skulle primært gjøres i hjemmet i hverdagen av foreldrene og nær familie. Hvordan ser dette ut i dag? Det har ikke forandret seg mye! Det som står igjen som den største påvirkningen i våre liv er det vi får med oss hjemmefra av våre nærmeste. Hvordan kan du som en slik nær relasjon på best mulig måte formidle tro videre i din familie og til dine nære relasjoner i din hverdag?

Dette seminaret tar høyde for å gi deg lave skuldre og ny giv i nettopp denne viktige tjenesten! Om vi vil eller ei er vi, som foreldre/beste foreldre og nær familie og venner, dem som påvirker barna og ungdommene i vår egen krets mest. Så hvordan være våken og bevisst på dette og hvordan kan dette helt praktisk se ut i min hverdag og i mitt hjem?

Seminarholder: Viggo Klausen
Klikk HER for mer informasjon om seminarholder.

Klikk HER for informasjon om de andre lederseminarene under årets festival.

 

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48