BarnegospelfestivalenPris & påmelding

Pris & påmelding

Informasjon om pris og påmelding til Barnegospelfestivalen i Kragerø (BGF).

Meld på koret ditt her!

PÅMELDING KOR FRA 15.MARS 2019 

Du som er korleder/kontaktperson oppretter en bruker på Checkin og melder på koret. Du kan velge mellom å få tilsendt faktura eller betale med VISA-kort ved påmelding. Koret er garantert plass på festivalen når koravgift er betalt. Koravgiften fungerer som depositum og vil ikke bli refundert ved en eventuell avbestilling.

Påmelding av kor er en forutsetning for at kormedlemmene skal kunne melde seg på festivalen.

I denne påmeldingen gjør du et par valg som gjelder alle kormedlemmene dine.
1. Du velger om dere skal overnatte i hallen (gratis) eller i klasserom (kr. 50 pr. deltaker som betales etter at fristen for påmelding av kordeltakere går ut – 20. september)

2. Ved påmelding av kor ber vi om at korleder estimerer antall deltakere. Dette gjør vi for at vi skal kunne reservere plass til de som trenger det – og samtidig tilby plass til kor som står på venteliste.

Koravgiften inkluderer
– Notehefte
– Øvings-lydfiler og link til spilleliste på nett
– Festivalbillett for 2 stk voksenledere, inkl. mat og overnatting i hall eller på skole

Fysisk CD og notehefte må bestilles, pris 200,-!

 

PÅMELDING DELTAKER FRA 15.AUGUST

Festivalbillett 700,-

Festivalbillett medlemspris 550,-*

* Alle som vil kan bli medlem i Skjærgårds LIVE BGF. Medlemskontingenten, kr. 100, er inkludert i prisen. Innmelding og betaling av medlemskap i BGF skjer samtidig med påmelding til festivalen. Medlemsprisen er tilgjengelig både for deltakere og voksenledere. Vi anbefaler at dere benytter tilbudet. Det gir billigere festivalbillett og gir samtidig støtte til festivalen. Se mer informasjon på bgf.no/medlem.

15. august åpner vi påmeldingen for kordeltakere, og denne kan gjøres på to måter. Du som korleder vil i god tid før påmeldingen åpner motta en link og instruksjoner til hvordan dette gjøres.

1. Du som korleder samler inn all informasjon om kordeltakerene, og samler dette i et excel-ark. Deretter laster du opp dette i Checkin og betaler du samlet for alle i koret.

2. Du får tilgang til en link som du kan sende ut til alle i koret. Foresatte fyller da inn all informasjon selv og gjør også betalingen selv, og bestillingen blir da koblet opp mot ditt kor.

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48