BarnegospelfestivalenPris & påmelding

Pris & påmelding

Informasjon om pris og påmelding til Barnegospelfestivalen i Kragerø (BGF)

PRISER:

Koravgift: kr 2000,- pr kor (inkludert 2 voksenledere)
Festivalbillett deltaker: kr 590,- pr person
Festivalbillett voksenleder: kr 590,- pr person
Festivalbillett deltaker/voksenleder med medlemsrabatt: kr 390,- pr person. Gjelder deltakere/ledere som er eller blir medlem i Skjærgårds LIVE. Alle som vil kan bli medlem, og medlemskontingenten er kr 100,-. Innmelding og betaling av medlemskap skjer separat fra påmelding til festivalen. Medlemsrabatten er tilgjengelig både for deltakere og voksenledere. Klikk her for mer informasjon om medlemskap og hvordan du melder inn deltakere/ledere i Skjærgårds LIVE: sglive.no/bgf
Overnatting: Gratis i hallen, kr 50,- pr person i klasserom i tillegg til festivalbillett

Koravgiften må betales med en gang påmeldingen er registrert. Denne betales via faktura du får tilsendt på e-post eller med VISA-kort ved påmelding. Koret er garantert plass på festivalen når koravgift er betalt. Koravgiften fungerer også som depositum og vil ikke refunderes ved eventuell avbestilling.

Etter endelig påmeldings- og endringsfrist 15. oktober 2018 vil du motta din faktura for festivalbilletter til dine deltakere/ledere på e-post, dersom du ikke har betalt med VISA allerede.

 

FESTIVALBILLETTEN INKLUDERER:

– Inngang og deltakelse på festivalen
– 2 middager og 2 brødmåltider
– Billigste overnattingsalternativ. Mer informasjon om valg av overnatting finner du HER
– Notehefte og øvings-CD til hvert kor
– BGF-t-skjorte til hver deltaker og til ledere som skal stå i koret under konserten søndag
– Festivalbillett for 2 stk voksenledere er inkludert i korpåmeldingen. Korleder må selv legge disse 2 gratisbillettene inn i bestillingen.

 

VIKTIG INFORMASJON FØR PÅMELDING:

Du som er korleder/kontaktperson oppretter en bruker på checkin, og melder på koret og alle deres deltakere og voksenledere som én samlet gruppe. Du registrerer koret, og legger inn detaljer om antall deltakere, antall voksenledere, størrelser på festival-t-skjorter, overnatting osv i samme påmeldingen. Du kan gjerne melde på koret ditt med et ca antall deltakere først, og så senere logge deg inn og justere både antall og andre opplysninger.

Det er du som korleder som har ansvar for å ta imot påmeldinger fra dine kordeltakere/voksenledere. Du må selv holde oversikt over opplysninger på dine deltakere, men i påmeldingen oppgir du kun antall. Vi trenger oppdaterte navnelister når dere ankommer festivalen. Mal for navneliste laster du ned fra bgf.no/navneliste, fyller ut og tar med til festivalen.

Du kan når som helst logge deg inn og endre opplysningene for din bestilling (som antall deltakere, t-skjortestørrelser, kontaktperson osv), men innen gitte frister.

Vi anbefaler at dere benytter tilbudet om rabattert billett til deltakere/ledere som er eller vil bli medlem i Skjærgårds LIVE. Dette gir billigere festivalbillett og støtte til festivalen. For deltakere/ledere som meldte seg inn i forbindelse med fjorårets BGF er det gode sjanser for at medlemskapet er gyldig også i år uten at det må betales ny kontingent! Ta kontakt med post@sglive.no hvis du er i tvil. Se mer informasjon om medlemskap og rabatt HER eller ta kontakt med Skjærgårds LIVE.

 

PÅMELDING:

Påmelding til Barnegospelfestivalen skjer på Checkin via denne linken:

MELD PÅ KORET DITT HER

 

ANTALL DELTAKERE

Vi ønsker å ikke måtte holde av unødvendig mange plasser for lenge. Derfor er fristen for nedjustering av antall allerede påmeldte deltakere satt til 15. september. Dvs: du kan justere ned antall deltakere også etter denne fristen, og vi ønsker at du skal gjøre dette dersom dere blir færre enn du hadde påmeldt pr 15. september, men selv om du justerer ned antallet vil dere likevel bli fakturert for høyeste antall påmeldt etter nedjusteringsfristen. Endelig frist for endringer (antall, overnatting osv) er 15. oktober.

 

T-SKJORTER

Vi trykker t-skjorter til festivalens deltakere/voksenledere. For at trykkeriet skal rekke å ha disse klare til festivalen, må dere ha lagt inn riktig antall og størrelser på t-skjorter i bestillingen innen 20. september. Dere kan gjøre endringer i fht t-skjorter helt fram til 15. oktober, og vi skal gjøre vårt beste, men vi kan ikke garanterer for endringer etter 20. september. Merk at det er kun de voksenlederne som skal stå i koret under konserten som får t-skjorte.

 

ØVINGSMATERIELL

Alle kor som melder seg på BGF får tilgang til øvingsmateriell til sangene vi skal lære i forkant av festivalen. Kontaktperson for koret vil få tilsendt en e-post med noter/tekster i PDF-format og link til spilleliste med sangene på nett. Noter og tekster kan printes ut, men er forbeholdt korlederen og det er ikke anledning til å kopiere opp i flere eksemplarer eller sende disse videre elektronisk/papir. Spillelista på nett har vi derimot fått lov til å dele også med korets deltakere/foreldre. Det betyr at dere kan sende denne linken videre til korets medlemmer slik at de kan øve på sangene hjemme. I tillegg kan du bestille notehefte og øvings-CD i fysisk format ved å klikke av for dette her. Bestilling av fysisk notehefte/CD må være registrert her innen 15. august og koster kr 50,- for porto. Noteheftet vil bli sendt i posten etter 15. august.

 

NAVNELISTE

Ved registrering i festivalkontoret lørdag formiddag må dere ha med og levere ferdig utfylt navneliste over alle deltakene personer (både deltakere og ledere) tilknyttet deres kor. Navneliste må lages ved hjelp av vår mal, og malen laster du ned her: bgf.no/navneliste.

 

FRISTER:

Frist for nedjustering av antall deltakere: 15. september
Frist for bestilling og endring av antall og størrelser på t-skjorter: 20. september
Frist for endring av antall deltakere, ledere og overnatting: 15. oktober
Eventuelle endringer etter 15. oktober må formidles til oss direkte; 35 98 24 48 / post@sginfo.no.

 

GENERELL INFORMASJON OM BGF:

Barnegospelfestivalen er for barnekor og deres deltakere og ledere, og finner sted i Kragerøhallen. Festivalen er for deltakere i anbefalt alder 7 til 12 år, med noe eget opplegg for deltakere fra 6. klasse og oppover. I løpet av helga vil vi synge i felleskoret sammen med våre fantastiske instruktører, leke i hoppeslottparken, oppleve nattsafari og mye mye mer! Vi starter lørdag kl 12, men registreringen er åpen fra kl 10. Søndag avslutter vi med en diger konsert kl 15, og her er familie og venner selvfølgelig invitert!

Se mer informasjon om Barnegospelfestivalen på WWW.BGF.NO

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48