BarnegospelfestivalenPris & påmelding

Pris & påmelding

Informasjon om pris og påmelding til Barnegospelfestivalen i Kragerø (BGF).

KORPÅMELDING

Du som er korleder/kontaktperson oppretter en bruker på Checkin og melder på koret. Du kan velge mellom å få tilsendt faktura eller betale med VISA-kort ved påmelding. Koret er garantert plass på festivalen når koravgift er betalt. Koravgiften fungerer som depositum og vil ikke bli refundert ved en eventuell avbestilling.
Påmelding av kor er en forutsetning for at kormedlemmene skal kunne melde seg på festivalen.

I denne påmeldingen gjør du et par valg som gjelder alle kormedlemmene dine.
1. Du velger om dere skal overnatte i hallen (gratis) eller i klasserom (kr. 50 pr. deltaker)
2. Ved påmelding av kor ber vi om at korleder estimerer antall deltakere. Dette gjør vi for at vi skal kunne reservere plass til de som trenger det – og samtidig tilby plass til kor som står på venteliste.

Koravgiften inkluderer
– Øvingsmateriell inkludert spilleliste på nett.
– Festivalbillett for 2 stk voksenledere.

Meld på koret ditt her!

DELTAKERPÅMELDING (Fra 1.august)

Deltakerpåmelding skjer etter at korleder har gjennomført korpåmelding, fra 1.august.

Priser
Festivalbillett og medlemsskap i Skjærgårds LIVE BGF: 600,-+ bill.avg 25,-
Festivalbillett uten medlemskap: 750,-+ bill.avg 25,-
Tillegg i pris for overnatting i klasserom: kr. 50,- pr deltaker/leder.

Etter at du som korleder har gjennomført kor-påmeldingen får du tilsendt en link (feks. bgf.no/2020/bgf-koret) som du kan sende ut til foresatte i ditt kor. Denne linken får du som korleder tilsendt så snart den er klar.  Her skal deltagere (foresatte) selv melde seg på, legge inn informasjon, velge t-skjortestørrelse og gjennomføre betaling med kort/vipps uten at du som korleder trenger å tenke på å samle inn betaling og feks. t-skjortestørrelse. Dette gjelder også voksenledere. Du kan hele tiden følge med på hvem som har meldt seg på via din link. Har dere behov for tilpasning av deltakerpåmeldingen til deres kor, legg ønsket inn i korbestillingen så tar vi kontakt med deg.

HVORFOR BLI MEDLEM I SKJÆRGÅRDS LIVE BGF?

Rett og slett fordi det hjelper oss og dere. Dere sparer nemlig 150,- pr. deltaker, og BGF får støtte til å gjennomføre festivalen. Rabatten på 150,- gjelder både deltakere og leder, og gjelder uavhengig av om man har vært/er medlem fra før.
Mer informasjon om medlemskapet finner du på bgf.no/medlem

FESTIVAL FOR ALLE

Har barnekoret deres potensielle BGF-deltakere som har utfordringer med å delta pga økonomi? Det kan vi hjelpe med! Skjærgårds LIVE har nemlig et fond kalt «Festival for alle» der man kan søke om økonomisk støtte til deltakelse på BGF! Mer informasjon og søknadsskjema finnes på sglive.no/festival-for-alle. 

SKJÆRGÅRDS LIVE LOKALLAG

For kor som ønsker det er det mulig å opprette Skjærgårds LIVE lokallag. Lokallaget kan da søke støtte fra Skjærgårds LIVE Frifond til lokale arrangementer som konserter, forestillinger, temasamlinger eller andre arrangementer. Ta kontakt med post@sglive.no dersom ditt kor er interessert eller har spørsmål om lokallag, eller se sglive.no/lokallag

 

TA KONTAKT!

Har du spørsmål om Barnegospelfestivalen kan du kontakte Stiftelsen Skjærgårds på 35 98 24 48 eller post@sginfo.no
Har du spørsmål om påmeldingen kan du kontakte Skjærgårds Support på 35 10 32 48

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48