BarnegospelfestivalenPris & påmelding

Pris & påmelding

Informasjon om pris og påmelding til Barnegospelfestivalen i Kragerø (BGF).

Meld på koret ditt her!

PÅMELDING KOR FRA 15.MARS 2019 

Du som er korleder/kontaktperson oppretter en bruker på Checkin og melder på koret. Du kan velge mellom å få tilsendt faktura eller betale med VISA-kort ved påmelding. Koret er garantert plass på festivalen når koravgift er betalt. Koravgiften fungerer som depositum og vil ikke bli refundert ved en eventuell avbestilling.

Påmelding av kor er en forutsetning for at kormedlemmene skal kunne melde seg på festivalen.

I denne påmeldingen gjør du et par valg som gjelder alle kormedlemmene dine.
1. Du velger om dere skal overnatte i hallen (gratis) eller i klasserom (kr. 50 pr. deltaker som betales etter at fristen for påmelding av kordeltakere går ut – 20. september)

2. Ved påmelding av kor ber vi om at korleder estimerer antall deltakere. Dette gjør vi for at vi skal kunne reservere plass til de som trenger det – og samtidig tilby plass til kor som står på venteliste.

Koravgiften ( 2000,-) inkluderer
– Notehefte
– Øvings-lydfiler og link til spilleliste på nett
– Festivalbillett for 2 stk voksenledere, inkl. mat og overnatting i hall eller på skole

Fysisk CD og notehefte må bestilles, pris 200,-!

 

PÅMELDING DELTAKER FRA 15.AUGUST TIL 15.SEPTEMBER

Festivalbillett OG medlemskap i Skjærgårds LIVE BGF: kr. 550,-*
Festivalbillett UTEN medlemskap: kr. 700,-

* Alle som vil kan bli medlem i BGF. Medlemskontingenten, kr. 100, er inkludert i prisen. Innmelding og betaling av medlemskap i BGF skjer samtidig med påmelding til festivalen. Medlemsprisen er tilgjengelig både for deltakere og voksenledere. Vi anbefaler at dere benytter tilbudet. Det gir billigere festival (kr 150,- billigere enn uten medlemskap) og gir samtidig støtte til festivalen.
Prisen blir ikke (enda) lavere om man allerede er medlem i Skjærgårds LIVE. Prisen er kr 550,- INKLUDERT medlemskontingent i Sg LIVE BGF, uavhengig av tidligere medlemskap i Sg LIVE. Dette er en endring i praksis sammenlignet med tidligere år da de som allerede var medlem i Sg LIVE og hadde betalt medlemskontingent fikk rabatt på billettprisen. Den nye løsningen gjør at man slipper å lure på og finne ut om man er medlem fra før.
Hvis koret subsidierer billetten må deltakeren/foreldre betaler minimum kr 100,- av billetten selv ved valg av billett med medlemskap.
Se mer informasjon på bgf.no/medlem. Denne linken egner seg også godt til å dele med foreldre som ønsker informasjon om medlemskap.

Det er du som korleder som har ansvar for å formidle info om påmelding til dine kordeltakere/voksenledere.

Dette gjør du som er korleder

Når det gjelder innmelding av deltakere har du to valg

A: Påmelding av deltakere/ledere skjer direkte i checkin.no (den enkelte foresatte/leder tar selv ansvar for påmeldingen)

B: Korleder samler inn påmeldinger fra deltakere/ledere. Deretter melder korleder på alle sine deltakere/ledere i én samlet påmelding i checkin.no.

 

Alternativ A

Denne løsningen innebærer at vi skreddersyr påmeldingen for ditt kor ut ifra hva du ønsker å vite fra dine kormedlemmer. For eks kan vi legge inn spørsmål som

  • Ønsker du transport med korets buss?
  • Telefonnummer til foresatte/foreldre
  • Rabatt/støtte som dere gir deres kormedlemmer

Vi trenger altså litt info fra deg for å skreddersy påmeldingen.

Når påmeldingsinfoen til ditt barnekor er tilpasser sender vi deg en link til påmeldingen som du sender til kormedlemmene/voksenledere som skal være med på festivalen.

Du kan selv melde på deltakere/ledere om du har behov for det. Da må du (selvsagt!) sørge for at opplysningene du gir er avklart med dem du fyller ut påmeldingen for.

Betaling skjer direkte via checkin.no i forbindelse med påmelding. Alternativ A) har betaling med VISA som eneste betalingsmulighet.

Du vil få muligheten til å logge deg på checkin.no og følge med på hvem som har meldt seg på fra ditt kor.

Alternativ B

Denne løsningen innebærer at du som korleder samler inn all informasjon fra deltakere/voksenledere om påmelding og om de ønsker medlemskap i Skjærgårds LIVE BGF. Du må sørge for at deltakere/foresatte og voksenledere som meldes inn i BGF får informasjon om medlemskapet. Dette finner du på bgf.no/medlem.

Når du har fått inn all infoen du trenger, laster du opp informasjonen på checkin.no.

Excel-mal for opplasting vil bli tilgjengelig i Checkin.no

Alternativ B er ganske lik den vi har benyttet tidligere år.

Vi sender faktura til koret i etterkant av festivalen.

FESTIVAL FOR ALLE:

Har barnekoret deres potensielle BGF-deltakere som har utfordringer med å delta pga økonomi? Det kan vi hjelpe med! Skjærgårds LIVE har nemlig et nyopprettet fond «Festival for alle» der man kan søke om økonomisk støtte til deltakelse på BGF! Mer informasjon og søknadsskjema finnes på sglive.no/festival-for-alle.

 

 

SKJÆRGÅRDS LIVE LOKALLAG

For kor som ønsker det er det mulig å opprette Skjærgårds LIVE lokallag. Lokallaget kan da søke støtte fra Skjærgårds LIVE Frifond til lokale arrangementer som konserter, forestillinger, temasamlinger eller andre arrangementer. Ta kontakt med post@sglive.no dersom ditt kor er interessert eller har spørsmål om lokallag, eller se sglive.no/lokallag

 

For mer informasjon om Skjærgårds LIVE og medlemskap; se sglive.no eller ta kontakt med post@sglive.no.

 

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårds
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48