OVERNATTING

Det finnes noen mulige varianter for overnatting under Barnegospelfestivalen.

  1. Overnatting i klasserom. Vi har tilgang på en rekke klasserom på Kragerø Videregående skole som ligger vegg i vegg med Kragerøhallen. Vi fordeler de korene som ønsker slik overnatting på klasserommene utifra størrelse og antall. Det er mulig dere vil måtte dele dere på flere klasserom for å få plass dersom dere er mange. Overnatting i klasserom har en ekstra kostnad pr person.
  2. Overnatting i hallen. Et annet alternativ er overnatting i Kragerøhallen, dvs den samme hallen som vi er i under hele festivalen. Overnatting i hallen gir ikke noe tillegg i pris.
  3. Overnatting privat. Noen ønsker å overnatte privat og det er selvfølgelig helt i orden. Denne overnattinga kan skje for eks hjemme, privat hos kjente, eller i menigheter/kirker i Kragerø. Avtaler om slik overnatting gjør dere i utgangspunktet på egenhånd uavhengig av oss. Det ligger mange menigheter/forsamlinger i nærheten med en maks kjøretid på 5 minutter. F.eks Elin (Kragerø Pinsemenighet), Kragerø Frikirke, Kragerø bedehus (LØKKA), Metodiskirken Kragerø, Baptiskirken og Hellekirken.

Du som er korleder bestiller og eventuelt betaler for overnatting for ditt kor ved påmelding i Checkin. Der velger du først type overnatting, og dersom du har valgt overnatting i klasserom blir du bedt om å oppgi antall personer som skal overnatte. Dette inkluderer da både deltakere/barn og voksenledere. Det vil da bli lagt til kr 50 pr person som skal overnatte i klasserom til din bestillingssum/faktura.

Vi har begrenset plass i klasserom, så det er lurt å være tidlig ute med påmelding hvis ditt kor ønsker overnatting i klasserom.
Alle må ta med seg liggunderlag, sovepose og annet som trengs for å ha det komfortabelt. Husk at vi er mange om plassen, så vi setter pris på at dere prøve å unngå for store madrasser.

MAT

Lørdag: 

Middag kl. 14.55-16.10 

Kveldsmat kl. 18.15-19.30
 
Søndag: 
Frokost: kl. 08.15-09.45
Middag kl. 13.00
 
Frokost og kveldsmat er brødmåltid. 
Her forsyner ungene seg av ferdig påsmurte brødskiver med nugatti, syltetøy, leverpostei eller salami. Noen med smør og selvfølgelig noen uten. Det er et eget bord for allergikere. 
 
Dette er inkludert i prisen.
 
Et godt tips! Er du kor/voksenleder på tur med en gjeng kan det være lurt å ha med en fjøl, en kniv, og et bittelitte «matlager» dere selv står for. Feks. frukt, knekkebrød, smøreoster, klemme-syltetøy ol. i tilfelle blodsukkeret skulle bli noe lavt inni mellom de måltidene som er inkludert.