Det finnes noen mulige varianter for overnatting under Barnegospelfestivalen.

  1. Overnatting i klasserom. Vi har tilgang på en rekke klasserom på Kragerø Videregående skole som ligger vegg i vegg med Kragerøhallen. Vi fordeler de korene som ønsker slik overnatting på klasserommene utifra størrelse og antall. Det er mulig dere vil måtte dele dere på flere klasserom for å få plass dersom dere er mange. Overnatting i klasserom har en ekstra kostnad pr person.
  2. Overnatting i hallen. Et annet alternativ er overnatting i Kragerøhallen, dvs den samme hallen som vi er i under hele festivalen. Overnatting i hallen gir ikke noe tillegg i pris.
  3. Overnatting privat. Noen ønsker å overnatte privat og det er selvfølgelig helt i orden. Denne overnattinga kan skje for eks hjemme, privat hos kjente, eller i menigheter/kirker i Kragerø. Avtaler om slik overnatting gjør dere i utgangspunktet på egenhånd uavhengig av oss. Det ligger mange menigheter/forsamlinger i nærheten med en maks kjøretid på 5 minutter. F.eks Elin (Kragerø Pinsemenighet), Kragerø Frikirke, Kragerø bedehus (LØKKA), Metodiskirken Kragerø, Baptiskirken og Hellekirken.

Du som er korleder bestiller og eventuelt betaler for overnatting for ditt kor ved påmelding i Checkin. Der velger du først type overnatting, og dersom du har valgt overnatting i klasserom blir du bedt om å oppgi antall personer som skal overnatte. Dette inkluderer da både deltakere/barn og voksenledere. Det vil da bli lagt til kr 50 pr person som skal overnatte i klasserom til din bestillingssum/faktura.

Vi har begrenset plass i klasserom, så det er lurt å være tidlig ute med påmelding hvis ditt kor ønsker overnatting i klasserom.
Alle må ta med seg liggunderlag, sovepose og annet som trengs for å ha det komfortabelt. Husk at vi er mange om plassen, så vi setter pris på at dere prøve å unngå for store madrasser.