Barnegospelfestivalen i Kragerø (BGF) arrangeres av Stiftelsen Skjærgårds i samarbeid med Skjærgårds LIVE.

Når du melder deg på BGF får du samtidig mulighet til å bli medlem i Skjærgårds LIVE. Da vil kr 100,- av det du betaler gå til betaling av medlemskapet.

Tilbudet gjelder både deltakere og voksenledere.

PRISER

Festivalbillett medlemspris, inkludert medlemskontingent: kr. 550,-
Festivalbillett fullpris: kr. 700,- (uten medlemskap)

Billettavgift kr. 25,- kommer i tillegg.
Tillegg i pris for overnatting i klasserom: kr. 50,- pr deltaker/leder.

Prisen kan variere noe for det enkelte kor.

Prisen blir ikke (enda) lavere om du allerede er medlem i Skjærgårds LIVE. Prisen er kr 550,- INKLUDERT medlemskontingent i Skjærgårds LIVE, uavhengig av tidligere medlemskap i Skjærgårds LIVE. Medlemsrabatten gjelder både deltakere og ledere.

HVORFOR BLI MEDLEM?

Som medlem sørger du for at BGF får støtte til gjennomføring. Det betyr at du kan få billigere billett til Barnegospelfestivalen (BGF). Medlemskapet gir også rabatt på andre festivaler og konserter, og støtter driften av Skjærgårds LIVE sine arrangementer lokalt og nasjonalt.

INNMELDING

Du velger selv om du ønsker å bli medlem eller ikke.

Dersom påmelding skjer via korleder må korleder sørge for at de som blir medlem har fått informasjon om medlemskapet. Du vil få beskjed av korlederen din hvordan du melder deg på og velger å bli medlem.

Medlemskap i Skjærgårds LIVE koster kr 100,-. Medlemskontingenten gjelder inneværende kalenderår. Dersom du betaler kontingent etter 30. juni gjelder medlemskapet i år og neste år. Har du betaler etter 30. juni og allerede betalt kontingent for i år vil ny betaling av kontingenten gjelde for neste år. Medlemskapet er frivillig og uforpliktende, og du kan når som helst si det opp.

Medlemskapet innebærer at Skjærgårds LIVE oppbevarer dine oppgitte personopplysninger i sitt medlemsregister og sender deg informasjon om medlemskapet og medlemsfordeler i tråd med Sg LIVE’s personvernerklæring (sglive.no/personvern). Skjærgårds LIVE vil ikke dele dine personopplysninger med andre.

Som medlem vil du få brev med tilbud om fornyelse av medlemskapet året etter at medlemskontingenten går ut. Det er helt frivillig om du vil fornye medlemskapet videre.

For mer informasjon om medlemskapet, se sglive.no/medlem.

Ta kontakt med post@sglive.no dersom du har spørsmål om medlemskapet eller ønsker å melde deg ut.