BarnegospelfestivalenGuttegruppe 2017

Guttegruppe 2017

 
Det ER mange jenter som synger i kor, og det ER mange jenter på Barnegospelfestivalen, MEN det er også mange gutter! Vi lyst til å heie litt ekstra på gutta, ved å samle de guttene som har lyst til eget hiphop-/breakekurs, uten jenter.

Det er Raymond Brocks som vil lede guttegruppa og gjennomføre kurset i hiphop og breakdance. Raymond har mange års erfaring med ulike former for urban dans, og driver blant annet Kristiansand Urban Dansestudio. Her er han både daglig leder og underviser i breaking og hiphop for barn fra 3 til 16 år. Du trenger ikke ha danseerfaring fra før for å bli med på dette kurset, alle er velkommen!

Guttegruppa vil samles til hiphop og breaking et par ganger i løpet av festivalen, parallelt med det generelle festivalprogrammet. Kurset vil foregår på Kragerø VGS som ligger rett ved siden av hallen, oppmøte ved festivalkontoret.
Vi vil gjerne at korledere sender inn påmelding til guttegruppa i forkant av festivalen, samlet for hvert kor, til post@sginfo.no. Det vil også være mulig å melde på ved ankomst til festivalen.

 


 

Bgf

2 dager med sangglede, lek og moro, med barnekor fra “hele” landet. Fantastiske instruktører, konserter, hoppeslott, og nattsafari setter rammen for en helg til inspirasjon for både
store og små.

Kontakt oss

  • Stiftelsen Skjærgårdsgospel
  • Postboks 303
  • 3791 Kragerø
  • post@sginfo.no
  • Tlf: 35 98 24 48